תבנית סיליקון להכנת סוכריית שוקולד וג'לי
KP11
-
₪59.00
-
אפשרויות:בחרו דוגמא:אנא מלא את שדות החובה
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
תכף נגמר ⏳ 3+1 על כל החנות!
הוסיפו 4 מוצרים לעגלה ושלמו רק על 3
הוסיפו 8 מוצרים ושלמו רק על 6 !
*ללא הגבלה* כולל כפולות* עד גמר המלאי
לא כולל כפל מבצעים.בכפוף לתקנון.
תבנית סיליקון להכנת סוכריית שוקולד
תבנית להכנת סוכריות במגוון צורות שילדים אוהבים.
תבנית להכנת סוכריות במגוון צורות שילדים אוהבים.
התבנית מתאימה לעבודה עם שוקולד, ג'לטין ובצק סוכר.
נוחה וקלה לשימוש, ניתנת לשטיפה במדיח הכלים.
מתכון לסוכריות גומי:
כף וחצי ג'לטין מקצועי בטעמים ב100 מיל מים קרים להספיג בקערה על השיש כ15 דקות
להוסיף 3 כפות סוכר ולהכניס למיקרוגל ל- 3-4 פולסים של חצי דקה עד שמתקבלת מסה חמה וצלולה
לצקת לשקעים.
להכניס למקפיא לשעה להוציא ולזלול
*לסוכריות בצבעים שונים ניתן לערבב כמה טיפות צבע ג'ל לבלילה השקופה לפני היציקה לתבנית.
מתכון לסוכריות שוקולד:
ממיסים את השוקולד בזהירות - שוברים לקוביות ומכניסים למיקרו לפולסים של 10-20 שניות בכל פעם. אחרי כל פעם מערבבים, עד שנמס. מעבירים לשקית זילוף.
מניחים מקלות סוכרייה בתבנית ויוצקים את השוקולד המומס לשקעים.
*ניתן לפזר מעל הסוכריות תוספות מגוונות כגון- אגוזים, מיני עדשי שוקולד ואפילו קוביות פירות יבשים.
*לסוכריות בצבעים שונים ניתן לערבב כמה טיפות צבע ג'ל לבלילה השקופה לפני היציקה לתבנית.
מתכון לסוכריות שוקולד:
ממיסים את השוקולד בזהירות - שוברים לקוביות ומכניסים למיקרו לפולסים של 10-20 שניות בכל פעם. אחרי כל פעם מערבבים, עד שנמס. מעבירים לשקית זילוף.
מניחים מקלות סוכרייה בתבנית ויוצקים את השוקולד המומס לשקעים.
*ניתן לפזר מעל הסוכריות תוספות מגוונות כגון- אגוזים, מיני עדשי שוקולד ואפילו קוביות פירות יבשים.
מוצרים קשורים
תודה על השיתוף
קיבלתם הנחת שיתוף מיוחדת! על מנת להינות מהנחה זו עליכם להוסיף את הפריט לעגלת הקניות בכפתור הוספה לעגלה.
הצטרפו לרשימת המתנה לחזרה למלאי
הצטרפות לרשימת ההמתנה בוצעה בהצלחה.
אנו נשלח אליכם מייל כאשר הפריט יחזור למלאי.