מחבת הפלא להכנה סופר מהירה - Magic Pan

KP69
  • 279.00
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
תכף נגמר ⏳ 3+1 על כל החנות!
הוסיפו 4 מוצרים לעגלה ושלמו רק על 3 הוסיפו 8 מוצרים ושלמו רק על 6 ! *ללא הגבלה* כולל כפולות* עד גמר המלאי
לא כולל כפל מבצעים.בכפוף לתקנון.
מחבת הפלא להכנה סופר מהירה - Magic Pan 
עכשיו זה פשוט יותר מתמיד  להכין  קרפ צרפתי, עלי בריק, פנקייקס, פיצה, טורטיה, פיתה דרוזית ושלל מאפים נוספים ! 
לפניכם המחבת המקצועית ביותר להכנת מאפים  במהירות ויעילות. 
המחבת מגיעה לטמפרטורה מדוייקת בשניות בודדות וכל שצריך לעשות זה לטבול אותה בבלילה ולקבל בצק מוכן ואחיד! 
ניתן לאפות ולבשל על המחבת ישירות בלי מאמץ והכי חשוב להשאיר את המטבח נקי ! 

✔️ מהיר וקל 
✔️ הכנה של סוגי מאפים רבים  
✔️ בצק אחיד ללא חורים 
✔️ מתנקה בקלות 
✔️ מפחית לכלוך 
✔️ עוצמת המכשיר 600W 



 

מתכונים שימושיים וטעימים 😊

מתכון לקרפ צרפתי


מצרכים-
1 כוס קמח
1 כוס חלב/ מים
1 כף שמן
2 כפות סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה-
מערבבים את כל הרכיבים ביחד עד קבלת תערובת נוזלית קצת סמיכה וללא גושים.
מחממים את מחבת הפלא וטובלים את המחבת בתערובת, כחצי דקה לכל צד והקרפ מוכן!
ניתן להגיש עם ריבה, מיפל, גלידה, שוקולד או כל רעיון אחר.
 
מתכון לפנקייק אוורירי

מצרכים-
1 כוס קמח לבן
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל 
2 כפות סוכר
1 ביצה
 2 כפות שמן
1 כוס חלב/ מים
קמצוץ מלח 

אופן הכנה-
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה עם מטרפה עד לקבלת בלילה חלקה
מחממים את מחבת הפלא ובעזרת מצקת או כף יוצקים על המחבת עיגולים
לאחר כדקה, כאשר מופיעות בועות קטנות בחלק העליון של הפנקייק, הופכים צד ומשאירים למשך כחצי דקה נוספת

מומלץ להגיש עם סירופ שוקולד/ מייפל

 

מתכון לפיתה דרוזית

מצרכים-
1.5 כוסות קמח חיטה מלא
2.5 כוסות קמח לבן
1 כף שטוחה סוכר
1 כף שטוחה מלח
1 כף שטוחה שמרים
1 כף שמן קנולה
3.5 כוסות מים פושרים (להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק רק ולא דביק)


אופן הכנה-
1. לערבב את כל המצרכים יחד וללוש כ- 5 דקות עד לקבלת בצק חלק ולא דביק (אפשר במיקסר ואפשר גם ידנית כמובן).
2. לאחר שמתקבל בצק לשמן מעט קערה ולהניח בה את הבצק להתפחה של כחצי שעה.
3. לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל- 12 כדורים, לכסות ולהניח בצד למנוחה של כ- 10 דקות נוספות.
4. לקמח את משטח העבודה, לרדד את כדורי הבצק ולמתוח עם הידיים כל כדור לקבלת בצק דק מאוד.
5. מניחים את הבצק המרודד מחבת הפלא לשים לב כל הזמן לפיתה ולהפוך אותה באמצע (צריכה להיות מוכנה משני הצדדים).
6. לאחר שהפיתה הדרוזית מוכנה לכסות אותה עם מגבת.
הרי לכם פיתה דרוזית ביתית טעימה במיוחד - בתיאבון

 

x

#{title}

#{text}

#{price}